Muzikaal, Enthousiast, Passievol, Ontwikkelingsgericht, Ruimdenkend, Creatief en inspirerend!


Wie ben ik

Ik ben Carola Heesmans en sinds 2005 werkzaam in het basis- en speciaal onderwijs. Omdat muziek maken mijn passie is heb ik besloten om daar meer mee te doen! In 2017 heb ik de opleiding als vakspecialist muziek afgerond en in 2022 de opleiding docent Muziek op Schoot®. Met heel veel plezier geef ik nu muzieklessen, coaching en workshops op diverse scholen en in mijn eigen muziek op schoot praktijk.

 

"Mijn grootste drijfveer is mijn enthousiasme en PASSIE voor muziek!"

 

Als "muziek juf" geef ik muzieklessen in het primair onderwijs, maar ook in het speciaal onderwijs (SO en VSO).  Ik begeleid blazersklassen, blokfluitgroepjes en geef workshops en coaching voor leerkrachten.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan de verbetering van muziekonderwijs op de basisscholen door leerkrachten en kinderen te enthousiasmeren, ondersteunen en begeleiden in hun muzikale ontwikkeling.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het maken, spelen en beleven van muziek,  geef ik de cursus muziek op schoot / muziek voor de jongsten aan kinderen met hun (groot)ouders als docent Muziek op Schoot® 

Deze cursus geeft ik in mijn eigen praktijk "Bi-Ba Muziek" in Milheeze en bij het Kunstlokaal in Gemert. De cursus start meerdere keren per jaar.

Klik hier voor meer info.

Ondanks mijn breed en veelzijdig aanbod staat één ding centraal!

Plezier!