Vakspecialist muziek

BASISONDERWIJS

Met heel veel plezier zorg ik voor méér muziek op verschillende basisscholen in de regio. Ik verzorg de muzieklessen, geef voorbeeld / schaduwlessen, coach leerkrachten, geef advies en stimuleer de samenwerking met plaatselijke verenigingen. Hierbij maak ik gebruik van diverse methodes, instrumeten en sluit aan bij de wensen van de basisschool.

Ook heb ik ervaring met "grote" projecten zoals het opzetten van een blazersklas 

 

SPECIAAL ONDERWIJS

Al ruim 16 jaar ben ik werkzaam binnen het speciaal onderwijs, expertisecentrum Antoon van Dijkschool. 

De Antoon van Dijkschool is een regioschool (Peelland-Helmond) voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs, gelegen in Helmond. Het is een school voor leerlingen van 4 t/m 18* jaar. De leerlingen zijn (zeer) moeilijk lerend vanwege een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Vaak spelen ook andere belemmerende factoren een rol, zoals een autisme spectrum stoornis en specifieke syndromen.

 

Als vakspecialist muziek speel ik in op het niveau van de leerlingen als individu en/of als groep en stel bij waar nodig. Als Muziek op Schoot docent heb ik veel ervaring en kennis over muziek en de algehele ontwikkeling van het jonge kind. Ik merk dat ik deze kennis ook goed kan toepassen in het speciaal onderwijs. 

 

FILMPJE

meer muziek in de klas, Antoon van Dijkschool 

 

NIEUWSBRIEF https://ap.lc/R4Mo6

 

Nieuwsgierig? Lees ook eens de 2 stukjes in deze nieuwsbrief van meer muziek in de klas waarin ik vertel over mijn werk op de Antoon van Dijkschool