Muziek op Schoot

Aanbod:

Milheeze vrijdagochtend:

TIJDEN:

1e groep: 8.45u - 9.30u

2e groep: 9.45u - 10.30u 

de Schans Milheeze 

Inschrijven: carola.vakspecialistmuziek@outlook.com 

of bel/app: 06-30028596

 

Gemert Woensdagochtend:

TIJDEN:

8.45u - 9.30u (bij voldoende aanmeldingen)

9.45u - 10.30u 

Kunstlokaal Gemert

Meer info: https://kunstlokaal.net/cursus/muziek-voor-de-jongsten/

 

Meer info:

Kijk eens naar deze video:

FILMPJE - CURSUS MUZIEK OP SCHOOT 

Wat is muziek op schoot:

 

Muziek op Schoot is een eerste kennismaking met muziek en is bedoeld voor ouders met hun baby, dreumes of peuter (0 tot 4 jaar) samen met een ouder.

In een veilige setting (samen met een ouder/verzorger) gaan we al spelenderwijs aan de slag met muziek. Tijdens de lessen zullen we schootspelletjes doen, zingen, dansen, bewegen en zelf spelen op passende instrumenten. Er zijn ook luistermomenten waar je samen met je kleintje lekker luistert naar verschillende en steeds weer nieuwe klanken. Hierdoor is muziek op schoot echt een beleving! 

Naast de muzikale ontwikkeling, worden ook alle andere ontwikkelingsgebieden gestimuleerd, zoals de taal/spraak- motorische en sociale ontwikkeling. Activiteiten als opruimen, tandenpoetsen, aankleden en eten gaan veel makkelijker als je erbij zingt! Tevens is muziek op schoot een gezellige ochtend met andere kinderen.

 

Samen met je kindje muziek maken levert heel wat kostbare geluksmomentjes op!

Het allerbelangrijkste is om samen plezier te hebben!

 

Kortom... Muziek op schoot is een afwisselend programma waarbij spelenderwijs een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van je kindje. Als Muziek op Schoot-docent® houd ik rekening met de ontwikkelingsfase van je kindje en sluit daar nauw op aan. 

 

Facebook: